Caută
Close this search box.

Detalii șocante ies la iveală, în urma morții procurorului din Timișoara

dna

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul fostului procuror-şef al DNA Timişoara Tamaş Schiffbeck, după ce acesta a căzut de la etajul VI al clădirii instituţiei unde lucra.

Surse judiciare au precizat, vineri, pentru Agerpres, că în prezent la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş există deschis un dosar de moarte suspectă pe numele lui Tamaş Schiffbeck.

Între timp, la nivelul DNA – Structura Centrală s-a verificat dacă fostul şef de la DNA Timişoara avea probleme în justiţie sau de ordine disciplinară.

Conducerea DNA a anunțat vineri că nu are cunoștință ca procurorul mort să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară.

„Conducerea și personalul din cadrul Direcției Naționale Anticorupție își exprimă profundul regret pentru încetarea din viață, a domnului procuror Tamaș Schiffbeck, un bun coleg și un profesionist desăvârșit. În acest moment de mare cumpănă, transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl odihnească! Direcția Națională Anticorupție nu are cunoștință ca domnul procuror Tamaș Schiffbeck să fi fost vizat de vreo anchetă penală sau disciplinară”, se arată într-un mesaj transmis de reprezentanții DNA.

Vineri dimineaţa, fostul procuror-şef al DNA Timişoara Tamaş Schiffbeck a murit după ce a căzut de la etajul VI al clădirii instituţiei unde lucra, varianta sinuciderii fiind luată în calcul de anchetatori.

„Poliţia a fost sesizată printr-un apel la 112, în jurul orei 8,20, că în stradă este căzut corpul unei persoane. Poliţiştii s-au deplasat la locul indicat, apelul s-a confirmat. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani. Cazul a fost preluat de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, au declarat surse din IPJ Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri