vineri, mai 29, 2020
SlideShow
Acasă Actualitate Justiţie DNA spulberă teoria ”vinovăției lui Kovesi” și a unei pretinse ”liste negre”

DNA spulberă teoria ”vinovăției lui Kovesi” și a unei pretinse ”liste negre”

0
Răsturnare de situație în chestiunea acuzațiilor din spațiul public legate de ”lista neagră” cu personalități din presă și din viața politică! Chiar dacă Laura Codruța Kovesi nu mai este șefa instituției, DNA intervine oficial în urma apariției unei pretinse ”liste negre” cu personalități pe care fosta șefă a DNA le-ar fi avut în vizor.

Potrivit oficialilor DNA, această listă nu există.

”Cu referire la informațiile false vehiculate în spațiul public care acreditează ideea existenței în cadrul Direcției Naționale Anticorupție a unei „Liste pregătită de procurori cu NUME GRELE din presă și politică … care au fost în vizorul lui Kövesi”, Biroul de Informare și Relații Publice face următoarele precizări:

Dosarele aflate pe rolul Direcției Naționale Anticorupție au fost și sunt constituite în conformitate cu prevederile art. 288 și următoarele din Codul de Procedură Penală.

Prin urmare, nu există vreo astfel de „listă” cu persoane dintr-o anumită categorie socială sau profesională care ar fi vizate de anchetele procurorilor anticorupție, informațiile respective nu au suport în realitate, singurul rol fiind acela doar de a decredibiliza activitatea Direcției Naționale Anticorupție.”, arată comunicatul DNA.

 

Potrivit informațiilor apărute în presă, lista ar fi conținut nume grele din PNL, PSD, oameni de afaceri și jurnaliști. (foto mix.news)

 

77 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 6 =