Generalul Nicolae Ciucă este actantul indirect al procesului dintre Preşedinţie şi MApN, pentru repunerea acestuia în funcţia de şef al Statului Major al Armatei Române.

Jurnalistul Alex Căutiş i-a cerut permisiunea de a publica pentru prima oară în presa din România o fotografie de a sa din perioada în care a condus prima operațiune românească în Afganistan.

„Știam de ceva timp de această fotografie, am văzut-o într-o colecție de fotografii meritorii pentru Armata Română. De ce este această fotografie importantă? În ea se vede ce înseamnă să fii cu adevărat militar. Generalul Ciucă, șeful primei misiuni românești în Afganistan, a luptat efectiv în fruntea militarilor noștri din acel teatru de război.

Ce vedeți pe chipul lui este oboseala după mai mult de 24 de ore de luptă adevărată, cu arma în mână, la Spin Buldack, granița de sud dintre Afganistan și Pakistan. Arma cu care a tras este cea de pe transportor. Politicienii de nimic care-l contestă azi pe generalul Ciucă să caute în arhiva personală o fotografie din care să reiasă că și-au riscat vreodată la propriu viața pentru România… Respect adevăraților militari din Armata Română!”, scrie Căutiş pe PlusInfo.

69 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 6 =