Caută
Close this search box.

Interdicțiile ”marca” Toader nu mai pot fi suportate! ”Știu că asta vă deranjează”

Nu se mai poate! Mesaj dur transmis de jurnalista Ionela Arcanu, care a rămas fără acreditarea de la Ministerul Justiției, deși a fost trimisă acolo de instituția media pe care o reprezintă.

Aceeași măsură a fost luată și pentru jurnalistul Ovidiu Oanță. Explicația ministrului Justiției? Cei doi au deranjat conferințele de presă la care au participat. Mai exact, cei doi jurnaliști au adresat întrebări, chiar dacă li s-a spus că evenimentele la care iau parte nu vor avea sesiune de întrebări și răspunsuri. Ulterior, Toader a revenit asupra deciziei privind acreditările în ceea ce îl privește oe Ovidiu Oanță, deși o confirmare sută la sută încă nu a apărut. Întreaga situație a degenerat însă într-un scandal monstru.

„De doi ani, de cand a preluat mandatul de ministru al Justitiei, nu a fost O DATA dispus sa imi raspunda concret si complet la vreo intrebare. S-a fastacit, mi-a intors spatele, dar refuzul de a-mi reinnoi acreditarea a intrecut orice limita. A facut dintr-o institutie publica propria mosie si si-a permis sa imi blocheze activitatea de reporter acreditat pe Justitie. Domnule ministru Tudorel Toader, nu am nevoie de nicio stampila pentru a-mi face meseria cu incisivitate si obiectivitate! Stiu ca asta va deranjeaza! Va urma”, scrie Ionela Arcanu pe Facebook. Foto Playtech.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri