Mega Image are din nou probleme, de această dată cu un mix de fructe exotice şi îi roagă pe cumpărători să nu consume produsul, existând suspiciunea contaminării cu salmonella.

Mega Image anunţă că, la solicitarea producătorului Euro Company, a retras de la comercializare un întreg lot de de mix de fructe exotice, posibil contaminat cu salmonella.

„Dorim să va aducem la cunoştinţă că Mega Image a retras de la vânzare produsul 23416 Euro Company Mix Exotic 100 G, număr lot 8302, termen de valabilitate 31.10.2019”, se arată pe pagina oficială a Autorităţii Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Informarea de retragere de la vânzare a produsului provine de la furnizorul Euro Company, potrivit News.ro.

”Furnizorul Euro Company a iniţiat o retragere a lotului de produs menţionat mai sus, deoarece există o suspiciune de contaminare a acestuia cu bacteria Salmonella. Euro Company menţionează faptul că au fost realizate controale pe toate eşantioanele de materii prime, precum şi a liniilor de producţie şi toate au ieşit conforme, nu s-a confirmat practic prezenţa acestei bacterii, însă se efectuează toate investigaţiile necesare în continuare. Toate produsele retrase urmează a fi distruse”, a transmis ANSVSA.

Mega Image solicită clienţilor să nu consume produsele şi să le returneze, fiind necesar bonul fiscal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 1 =