Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan: Vom forța CĂDEREA GUVERNULUI !

Cunoscutul realizator TV Rareș Bogdan, acum candidat PNL pentru europarlamentare, face un anunț ce cutremură scena politică, ]ntr-un interviu exploziv acordat directorului DCNews, Bogdan Chrieac.

Bogdan Chirieac: ”Dacă câștigați alegerile, veți cere căderea Guvernului și formarea unui nou Guvern?”

Rareș Bogdan: ”Vom forța asta! Vom forța căderea Guvernului pentru că România nu mai rezistă cu Guvernul PSD-ALDE, susținut din umbră de UDMR! Sunt în stare să arunce în aer liniștea Transilvaniei mele și a dvs. și a României doar pentru 30 de arginți, 30 de voturi ale UDMR. Nu e în regulă ce fac!”.

Rareș Bogdan a spus anterior că el consideră că PNL va lua un scor peste PSD: ”PNL va fi pe primul loc. (…) Vom zdrobi PSD, să-i văd cu capul plecat și atunci voi fi fericit”.

Totodată, candidatul PNL la europarlamentare nu dă șanse USR-PLUS să fie peste PNL la alegeri. (Sursa DCNews, foto Cotidianul)

Un răspuns

  1. Si totusi,Majoritatea oamenilor ce voteaza dreapta de obicei,doresc si au sa aleaga USR + .Nu am uitat si nici nu o sa uitam asa usor alianta PNL -PSD =USL..Pnl’ul are o „patalama in frunte” de tradatori Incepand cu Campeanu si terminand cu Cacarau .Noi,noameni de rand,speram ca Toate partidele ce au tot fost pe rand la putere sa cam dispara din politica ro,.si nu doar partidele ,si oameni ce le formeaza si mai ales dorim ca TOTI cei ce au fost la putere ,sa fie PURICATI cu atentie,sa vedem de unde au averile ce le detin azi.Regret dar PNL este un partid de tradatori,,si nu merita votat AM sa votez USR +

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri