Caută
Close this search box.

România, la prima victorie din preliminariile EURO 2020: 4-1 cu Insulele Feroe

Nationala u21

Naţionala de fotbal a României a obţinut prima sa victorie din Grupa F a preliminariilor EURO 2020, 4-1 (3-1) cu reprezentativa Insulelor Feroe, marţi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca.

Învinsă de Suedia cu 2-1, în primul său meci din această campanie, România a reuşit să se impună fără emoţii în faţa uneia dintre outsiderele grupei.

Golurile tricolorilor au fost reuşite de Ciprian Deac (26), Claudiu Keşeru (29, 32) şi George Puşcaş (63), în timp ce pentru oaspeţi a punctat Viljormur Davidsen (40 – penalty).

România a făcut un joc modest în prima parte a întâlnirii, dar a avut un forcing de şapte minute, în care punctat de trei ori, dovedind un pragmatism remarcabil, potrivit Agerpres.

Naţionala a dominat şi repriza secundă, ratând mai multe ocazii de gol. Stanciu (49) a expediat un şut bun de la 24 metri, respins de portar.

Ianis Hagi, abia intrat, a ratat două situaţii mari de gol: a reluat incredibil pe lângă poartă din câţiva metri (51), la centrarea lui Puşcaş, iar apoi a trimis din voleu (61), după care Puşcaş nu a reuşit să introducă mingea în plasă.

România va juca următorul meci cu Norvegia în deplasare, pe 7 iunie.

FOTO: GSP

Ţara noastră a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatul European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri