Caută
Close this search box.

Sebastian Ghiță a scăpat de justiție și candidează în alegeri, cu program anti UE!

Sebastian Ghiță a anunțat dumunică, la România TV, că va candida la alegerile europarlamentare din mai pe listele Partidului România Unită (PRU).

Afaceristul care se ascunde în prezent, din cauza dosarelor penale pe numele său, în Serbia, unde a primit azil politic, va fi cap de listă, urmat de Bogdan Diaconu (ex-PSD, ex-PC) și avocata Laura Vicol.
„Voi candida în fața românilor, primul pe lista Alianței PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreți să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană. Campania aceasta electorală nu este despre Europa, Bruxelles și ONG-urile lui Cioloș. Campania aceasta este despre noi, despre români”, a susținut Sebastian Ghiță la România TV.
Ghiță, care a fugit în Serbia în 2017, unde a primit azil politic, a anunțat că PRU va avea un program anti-UE și suveranist.

Conform Newsweek Romania, mogulul fugar a folosit din nou retorica ”Soros”, pe care România TV a dus-o în cele mai ridicole direcții. „Să ne răspundă slugile lui Soros pe următoarele teme: Care e poziția lor față de migrația ilegală din Europa? România va rămâne o țară creștină, ce partide vor să înalțe moschei în România?

Cine i-a permis lui Tudorel Toader să încalce suveranitatea și să accepte ideea de procuror european?

Azi, bandele Rezist ale lui Cioloș și Soros atacă judecători”, a acuzat Sebastian Ghiță, pe postul care a pretins că la protestele anti OUG 13, Soros i-a plătit pe manifestanți cu câte 100 de lei, oferind 50 de lei și pentru câinii acestora.

Un răspuns

  1. Doar în România hoții fugari pot deveni și candidați pentru funcții politice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri