Caută
Close this search box.

Surpriză și memorie foarte scurtă. Ministru important PSD, la protestul pentru autostrăzi!

Surpriză totală. Într-un interviu acordat ziariștilor cu pouțin timp în urmă, ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, a declarat că va ieși și el în stradă alături de cei care vor protesta azi pentru autostrtăzi!

”Da, merg și eu, avem nevoie de autostrăzi”, a spus Teodorovici, care a pledat pentru consens social și discuții la masa tratativelor cu toate partidele, uitând de la mână până la gură în ce mod de mahala l-a jignit, mai deunăzi, în plină ședință la Casa Parlamentului, pe senatorul liberal Florin Cîțu !

Eugen Teodorovici a reacţionat și la decizia preşedintelui Klaus Iohannis de a promulga legea bugetului de stat pe 2019.

„Mă bucur foarte mult că în final domnul preşedinte a hotărât să promulge bugetul. Am mulţumit azi domnului preşedinte că a aprobat bugetul. Dorinţa mea e de a vedea că pe teme importante oamenii politici nu fac lupte politice. Întârzierea e nejustificată, dar important e să vedem cum putem să trimitem banii repede către cei care au nevoie, către autorităţile locale. Trebuie să evităm astfel de întâzieri, de ambele părţi”, a declarat Teodorovici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri