Caută
Close this search box.

Victor Negrescu, optimist în privința alegerilor europarlamentare

Fostul ministru delegat pentru afaceri europene, Victor Negrescu, care a fost unul dintre cei mai activi europarlamentari români cât timp a activat la Bruxelles, este susținut de organizația din Alba a Partidului Social Democrat pentru un nou mandat.

„Partidul Social Democrat este pregătit pentru alegerile europarlamentare. Echipele noastre sunt mobilizate pentru a demonstra încă o dată în aceste alegeri susținerea de care stânga românească beneficiază la nivelul societății. Criteriile stabilite de conducerea partidului sunt clare și ne vor permite să avem o listă de candidați puternici pentru a reprezenta cu demnitate România. Am văzut de asemenea multă energie pozitivă în cadrul conferințelor județene la care am participat. PSD va câștiga alegerile pentru Parlamentul European”, a declarat Victor Negrescu.

Conform unui sondaj de opinie comandat de către Parlamentul European, cele 33 de mandate ale României s-ar putea împărți la modul următor: PSD – 11 mandate, PNL – 9 mandate, Pro România – 3 mandate, ALDE – 3 mandate, USR – 3 mandate, PLUS – 2 mandate, UDMR – 2 mandate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri