Vânturi puternice au măturat, duminică, Germania, zborurile aeriene fiind serios afectate pe aeroportul din Köln. Traficul feroviar este complet înrerupt în regiunea NRW, transmite corespondentul MagnaNews.ro.

Vântul Eberhard, așa cum l-au denumit meteorologii, bate în rafale de peste 140 de kilometri/oră, paralizând transportul public din cauza copacilor smulși din rădăcină. Traficul feroviar a fost complet întrerupt în regiunea NRW, scrie publicația WDR.

Trenurile s-au îndreptat către cea mai apropiată stație și s-au oprit acolo. De asemenea, pe autostrăzile din țară s-au format blocaje mari în trafic. Din cauza obstacolelor de pe șosea, poliția a blocat A3 în direcția Köln între Hilden și Solingen și A45 spre Hagen între Lüdenscheid-Nord și Hagen-Süd.

În mai multe orașe din Renania de Nord-Westfalia, brigăzile de pompieri au trebuit să se mute din cauza copacilor căzuți sau a altor daune produse de furtuni. În Duisburg, o macara greu de încărcare a fost aruncată în aer și jumătate a aterizat pe Rin.

Sursa foto: wdr.de

Meterorogii anunță că, de luni, vremea se va îndrepta în ceea ce privește activitatea vântului, dar vremea se va răci considerabil, fiind prognozate ninsori

453 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 8 =