Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă se va întâni cu Frans Timmermans, după criticile pe care acesta le-a adus Guvernului

Dăncilă

Viorica Dăncilă va fi azi şi mâine la Bruxelles, unde va avea o întrevedere cu Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, în contextul în care acesta şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la ordonanţele din Justiţie, informează Mediafax.

Dăncilă se va întâlni şi cu negociatorul-şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier.

„În următoarele două zile mă voi afla într-o vizită de lucru la Bruxelles pentru a participa la două evenimente importante dedicate egalităţii de şanse şi promovării drepturilor femeilor. (…) Voi avea de asemenea întrevederi bilaterale cu reprezentanţi ai instituţiilor europene, printre care prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans şi cu negociatorul-şef pentru Brexit, Michel Barnier”, a anunţat Viorica Dăncilă.

Aceasta este prima întrevedere între cei doi după ce la Congresul PES din 23 februarie, Frans Timmermans a evitat-o pe Viorica Dăncilă, potrivit imaginilor apărute în spaţiul public.

În cadrul evenimentului, prim-vicepreşedintele CE a criticat şi Legile Justiţiei, avertizându-l pe liderul PSD Liviu Dragnea că, dacă vrea să mai facă parte din partidul socialiştilor europeni, ar trebui să respecte valorile fundamentale ale formaţiunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri