Viorica Dăncilă va fi azi şi mâine la Bruxelles, unde va avea o întrevedere cu Frans Timmermans, prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, în contextul în care acesta şi-a exprimat îngrijorarea cu privire la ordonanţele din Justiţie, informează Mediafax.

Dăncilă se va întâlni şi cu negociatorul-şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier.

„În următoarele două zile mă voi afla într-o vizită de lucru la Bruxelles pentru a participa la două evenimente importante dedicate egalităţii de şanse şi promovării drepturilor femeilor. (…) Voi avea de asemenea întrevederi bilaterale cu reprezentanţi ai instituţiilor europene, printre care prim-vicepreşedintele Comisiei Europene Frans Timmermans şi cu negociatorul-şef pentru Brexit, Michel Barnier”, a anunţat Viorica Dăncilă.

Aceasta este prima întrevedere între cei doi după ce la Congresul PES din 23 februarie, Frans Timmermans a evitat-o pe Viorica Dăncilă, potrivit imaginilor apărute în spaţiul public.

În cadrul evenimentului, prim-vicepreşedintele CE a criticat şi Legile Justiţiei, avertizându-l pe liderul PSD Liviu Dragnea că, dacă vrea să mai facă parte din partidul socialiştilor europeni, ar trebui să respecte valorile fundamentale ale formaţiunii.

1 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 9 =