Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu, jigniri incalificabile la adresa liberalului Dancă: O muscă turbată, brutală şi mincinoasă

codrin ştefănescu

Codrin Ștefănescu l-a jignit, marți seară, pe purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, în timpul emisiunii România la raport, de pe RTV.

Într-o intervenție telefonică, Ștefănescu l-a etichetat pe Dancă, aflat în platou, drept „muscă turbată” și „muscă brutală”.

„Asta este o muscă turbată, mincinoasă” și „care nu are nici o valoare în societate”, i-a explicat Codrin Ștefănescu moderatoarei, cu referire la Ionel Dancă.

În tot acest timp, Dancă i-a reproșat lui Ștefănescu derapajul de limbaj, cerându-i totodată moderatoarei să intervină, potrivit G4media.

„Musca aia brutală pe care o aveți în platou mă întrerupe”, a fost replica lui Codrin Ștefănescu, cu referire tot la purtătorul de cuvânt al PNL. Social-democratul a insistat să sublinieze că este una din acele „muște care nu au activitate, nu au meserie, nu au nimic”.

Ionel Dancă (PNL) a fost dat afară din emisiune de Mihai Gâdea. „Afară! Afară! Vreți să vă dau afară cu bodyguarzii? Tăiați-i microfonul!”

În tot acest timp, intervenția moderatorului pentru a descuraja derapajele de limbaj din emisiune a fost minimă.

„Vă rog să moderați emisiunea”, „e o depășire a oricăror norme”, i-a atras atenția Ionel Dancă.

Pe acest fond, replica Andreei Crețulescu l-a vizat mai puțin pe social-democratul Codrin Ștefănescu, cât pe liberalul Ionel Dancă, moderatoarea transmițându-i acestuia din urmă că nici colegii săi din PNL nu sunt mai prejos.

Săptămână trecută, Ionel Dancă a fost dat afară din emisiunea lui Mihai Gâdea, după ce a spus că Antena 3 este un canal care manipulează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri