Caută
Close this search box.

Deputat PNL: Pe 26 ne luptăm cu tuta, cu analfabeta! Nu mi-e frică de un hoţ, de un ciorditor mărunt. Ce-i răspunde Dragnea

viorica dăncilă

După ce a spus că pe 26 mai ne luptăm cu ” tuta, cu analfabeta. Cine este? Vasilica, nici nu ştii cât de mică începi să fii! În 26 nu trebuie să uitam de Sindile, de Cucoş, de Paraschiv şi de tuta de Carmen”, Florin Roman, deputat PNL, ar fi fost ameninţat de Dragnea, la Iaşi.

„Înțeleg ca primul hot al țării, condamnatul penal Liviu Dragnea, m-a amenințat din nou, la Iași. Nu e prima și probabil nici ultima data!

E supărat ca i-am spus “tută” celei despre care 70% dintre romani cred ca este analfabeta. Da, Livache asta spun romanii despre Viorica Vasilica!

Vreau sa știi, Livache, ca îmi este frică doar de Dumnezeu! Nu de un dictator, de un hot, de un ciorditor mărunt, care a furat bani de la copii! Sa nu uiți Liviu: tot in pușcărie vei ajunge!”, îi transmite deputatul liberal.

„Un om care jignește femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soții, fiice și cred că acest lucru nu-i face onoare. Eu îi recomand să le trateze cu respect pe femeile din PSD și pe toate femeile din România, pentru că sunt mai puternice decât el și mult mai determinate.

Într-o luptă cu organizatia social-democrată a femeilor şi cu femeile din România, noi vom câştiga, iar el va pierde”, i-a replicat Viorica Dăncilă.

Liviu Dragnea: „Şi-a permis să jignească femeile a nu ştiu câta oară. Eu îmi cer scuze în numele lui tuturor domnişoarelor şi femeilor din România şi din PSD”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri