Caută
Close this search box.

Exclusiv Simona Halep: ”Dacă e nevoie joc și la dublu! Dau totul pentru România și Fed Cup, nu mă mai gândesc la nimic altceva!”

Halep Fed Cup

Marea, uriașa noastră campioană Simona Halep este acum pe locul 2 mondial, dar va reveni, așa cum am scris de nenumărate ori, pe locul 1.

Până atunci, însă, chiar Simona spune că nu o mai interesează clasamentul mondial, ci, anul acesta în mod special, evoluția României în Fed Cup. După fabuloasa victorie în fața franțuzoaicei Carolinei Garcia, Simona a dus din nou România în avantaj, 2-1, exact ca și în Cehia. De un singur meci câștigat mai avea nevoie România pentru o performanță istorică, accederea în finala FED CUP, echivalentul Cupei Davis la feminin! Așadar, înainte de a ști ce va face Begu cu Parmentier, dar după istoricul ei succes cu Garcia, Simona Halep ne-a spus:  ”Am dat și dau tot ce pot pentru victoria României și pentru calificarea noastră în finala Fed Cup. Am avut dureri în timpul meciului cu garcia, am simțit tot felul de tensiuni și înțepături, dar nu aș fi abandonat pentru nimic în lume. Dimpotrivă. Iar Caroline a jucat excelent, a fost cea mai bunî evoluție a ei de când o știu, fiind masiv încurajată și de tribuna din orașul francez. Dar îmi doresc enorm această performanță, nu mă mai gândesc nici la clasamentul mondial WTA, ci doar la calificarea României în finală. Apoi, desigur, la câștigarea finalei, dacă ne vom callifica. Sper ca irina să o învingă pe Parmentier, o poate face! Dacă nu, voi juca și în al treilea meci al meu, aici, adică la dublu, pentru punctul decisiv. Orice, absolu totul pentru România, noi, ca jucătoare individuale, nici nu mai contăm aici. Dacă va fi victorie va fi victoria tuturor, indiferent câte puncte a adus!”

Superbe gândurile Simonei, așa cum a făcut-o întotdeauna, fără ca noi chiar să știm. priviți-o pe Simona Halep, cu echipament în culorile drapelului național! HAI ROMÂNIA!

Un răspuns

  1. da !!! tot asa a dat „totul” pentru Romania si la Olimpiada din Brazilia : pardon , mi-e frica sa nu mai imbolnavesc !!! sa nu se razgandeasca si acum !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri