Caută
Close this search box.

Gabriel Zetea (PSD), ameninţări făţişe la adresa partidelor de opoziţie

gabriel zetea

Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea, a declarat că opoziția din România acuză orice act administrativ de hoție, iar acest lucru va genera o contrareacție din partea cealaltă.

„S-a ajuns la această situație în care, încet-încet, justiția coboară în stradă, în România. Este o zi rușinoasă pentru întreaga societate românească, pentru că justiția trebuie să fie făcută în sala de judecată. Vorbim despre un proces, cineva acuză, cineva se apară, iar cei care vor da verdictul final vor fi judecătorii și nimeni nu va putea să contrazică într-un fel sau altul decizia judecătorilor. Ea va trebui să fie acceptată de toată lumea.

Trebuie să ne punem întrebarea mai mult cum am ajuns în această situație, că un proces, al oricui ar fi el, să fie atâta de comentat în spațiul public, și mai ales comentat în stradă.

Clasa politică ar trebui să fie modele pentru societate și, în loc să ne acuzăm reciproc în fiecare zi de hoție – deocamdată asta e opoziția în România, că se întâmplă vreo lege, e hoție, că se întâmplă vreun act administrativ, e hoție. Toată această retorică preluată de opoziție până la cel mai mic sat din România, orice act administrativ este deja acuzat de hotie. Lucrul asta va genera o contrareacție din partea cealaltă.

De obicei, alegătorii PSD sunt oameni ceva mai așezați, care nu ies toată ziua în stradă, pentru că de obicei la orele acelea ei sunt la muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri