Caută
Close this search box.

Iohannis, despre referendum: Dau legi ca să poată fura în linişte. PSD să primească o lecţie!

Iohannis

După ce a făcut publice întrebările pentru referendumul pe justiţie, Preşedintele Klaus Iohannis a făcut declaraţii de la Palatul Cotroceni, în care a vorbit despre importanţa majoră a acestui referendum şi i-a chemat pe români la urne pentru a da un vot de blam PSD.

„Avem referendum pe 26 mai. Vă aștept la vot, la referendum și la alegerile europarlamentare!

La referendum avem două întrebări: Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție? Da, eu sunt de acord.

A doua întrebare: Sunteți de acord să se interzică ordonanțele de urgență pe justiție? Da!

După doi ani și jumătate de abuzuri și excese, românii au ocazia să spună ce cred despre ofensiva pesedistă împotriva justiției.

Pesediștii își dau legi ca să poată fura mai departe în liniște. Ei cred că nu se mai tem de nimeni. Eu cred că trebuie să se teamă de votul românilor din 26 mai.

PSD trebuie să primească o lecţie! Un referendum trimite un semnal și acest referendum trimite un semnal foarte important.

Românii au posibilitatea să transmită un semnal în două direcții. Pot da un vot partidelor pe care le conisderă că sunt bune. Să nu spuneți că acest vot nu contează. El este consultativ, dar contează.

Referendumul e un proces mai amplu, începe acum, continuă la toamnă, cu alegerile prezidențiale, apoi cu alegerile locale și parlamentare.

PSD va încerca să boicoteze acest referendum. Nu contează că se opune PSD, contează ce doriți voi, românii, care mergeți la vot.

Vreau să văd cine este împreună cu mine pentru o Românie europeană, pentru o justiție dreaptă!”, a spus Klaus Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri