Caută
Close this search box.

Ion Iliescu a fost operat. Fostul președinte e stabil

ion iliescu

Ion Iliescu, fostul președinte al României, a fost operat de o echipă de medici de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof.Dr.C.C. Iliescu”, iar la ora trasmiterii acestei știri, starea sa de sănătate e stabilă.

Conform unui comunicat al spitalului, rezultatul intervenţiei a fost unul foarte bun, Ion Iliescu fiind „stabil şi în afara unui pericol imediat”.

„În după amiaza zilei de 1 aprilie 2019, domnul Ion Iliescu, fost Preşedinte al României a fost adus prin transfer de la Spitalul Elias la Institutului de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare Prof. CC Iliescu Bucureşti, cu diagnosticul de pericardită lichidiană – tamponadă cardiacă. După evaluare şi pregătire preoperatorie pacientul a fost supus unei intervenţii chirurgicale cu un rezultat final foarte bun”, se arată într-un comunicat de presă al Institutului de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu Bucureşti.

În prezent Ion Iliescu se află în perioda postoperatorie imediată în secţia ATI 1 a Institutului, este stabil şi în afara unui pericol imediat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri