Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea, nou atac la companiile multinaţionale. „Toată lumea vrea să profite de această țară!”

liviu dragnea

Liviu Dragnea a reluat atacurile la adresa companiilor multinaționale, afirmând că încă din anul 2016 și-a avertizat colegii din PSD că va urma o „campanie de demonizare ultra-profesionistă” la adresa sa, deoarece există interese legate de resursele naturale și potențialul agricol al României.

„Programul nostru de guvernare va deranja niște interese uriașe, de zeci de miliarde de euro făcuți în această țară în ultimii 30 de ani. Să se facă 100 de miliarde, dar românii să profite.

Le-am spus că va începe o campanie de demonizare a mea ultra-profesionistă, pentru că sunt interese, în ce privește resursele țării, potențialul agricol, capacitatea de a participa la lucrări de investiții a firmelor românești”, a spus Dragnea.

Un alt motiv „de deranj foarte mare” când guvernul va cere aceeași calitate a produselor importate ca în țările occidentale, a continuat Liviu Dragnea. „De ce la noi să fie produse de calitate proastă, cu chimicale, și în vest, în țările lor…”, s-a întrebat șeful PSD.

Dragnea a sugerat că reprezentanții acestor interese pun presiune pe „oficiali europeni, pentru ca autoritățile de aici să se înmoaie și să nu aibă curaj și să ia măsuri pentru ca tratamentul să fie egal, adică noi nu vrem să favorizăm firmele românești, noi luptăm să aibă măcar același tratament ca firmele străine care vin în țara noastră”.

Sigur că sunt foarte deranjați și fac presiuni la acei oficiali care la rândul lor trebuie să facă presiuni în România pentru că îi deranjează această coaliție „pentru care cuvântul patriotism nu este un moft”.

O altă acuzația lansată de Liviu Dragnea este că aceiași reprezentanți ai acestor interese vor „ca românii să nu aibă bani”.

De ce? Pentru că, „cu cât începi să prinzi cheag, nu prea mai ai timp să te lași așa manipulat”, a argumentat Dragnea, care a adăugat că omul, „dacă nu are bani, e nervos, frustrat” și atunci „mai ușor pui răsadul pentru semințele de discordie”.

Un răspuns

  1. Pana una-alta, Dacia si Ford înseamnă cam 40% din exportul acestei tari, guștere. Sa-ti amintesc ca PSD pe mana lui Adrian Nastase a vândut ARO Câmpulung pe 160 000 de dolari?
    Nu mai bine il prelua o multinațională serioasa?

    Fin’ca tot veni vorba, ce se mai aude de Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea sau de Combinatul de apă grea de la Drobeta Turnu Severin , nepreluate de multinaționalele hrăpărețe si rămase in mana voastră patrihoață, funcționează la parametri de profitabilitate maxima, nu mai fac fata comenzilor la export, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri