Caută
Close this search box.

Madonna va cânta la Eurovision pentru 1 milion de dolari

Madonna va fi vedeta Eurovisionului de anul acesta din Tel Aviv, Israel, unde va interpreta două piese, relatează CNN.

Organizatorii concertului Live Nation Israel, care au dat primii știrea, au declarat într-o postare de pe Facebook că spectacolul din 18 mai va fi „atât istoric cât și isteric” și va include o piesă clasică cât și o melodie nouă. Echipa de presă a Madonnei a confirmat, de asemenea, apariția vedetei într-o declarație către CNN. Cu toate acestea, Uniunea Europeană de Radioteleviziune (EBU), care organizează competiția între 40 de state, a declarat că participarea cântăreței la Eurovision a fost încă neconfirmată. „EBU poate confirma că nu s-au luat decizii finale sau nu s-au semnat acorduri cu privire la performanțele din pauze și potențialii artiști pentru concursul Eurovision 2019”, s-a afirmat într-o declarație către CNN. „Știrile oficiale și actualizările vor veni direct de la canalele Eurovision în timp util”.

Compania de discuri Bluestone Entertainment, unde managerul Madonnei, Guy Oseary, este co-proprietar, a confirmat, de asemenea, performanța ei pe un post de pe Facebook. „Haaretz”, un ziar israelian, a raportat că Madonna este așteptată să-și aducă echipa de 160 de persoane, iar performanța ei va costa aproximativ 1 milion de dolari.

Madonna a mai cântat în Israel – în 2009 și 2012 – ca parte a turneelor ​​sale mondiale. Ea este, de asemenea, o adeptă a Cabalei, o formă antică, mistică a iudaismului. Dar decizia ei de a performa  în Israel pentru Eurovision poate provoca noi controverse, după ce un grup de artiști, inclusiv Roger Waters, pionierul electronic al lui Pink Floyd, Brian Eno, și regizori precum Ken Loach și Mike Leigh au cerut boicotarea evenimentului din mai. Într-o scrisoare adresată „The Guardian”, publicată în septembrie 2018, grupul de artiști a spus: „Noi, artiștii subsemnați din Europa și dincolo de graniță, susținem recursul inimii din partea artiștilor palestinieni de a boicota concursul Eurovision 2019 găzduit de Israel. Până când palestinienii se vor bucura de libertate, justiție și drepturi egale, nu ar trebui să existe afaceri obișnuite cu statul care le neagă drepturile fundamentale”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri