Caută
Close this search box.

Marea surpriză pentru finala Fed Cup: Begu-Parmentier!

Meciul de tenis feminin din cadrul celei de-a doua zi a semifinalei Fed Cup Franța – România, dintre Irina Begu și Pauline Parmentier are loc duminică, 21 aprilie, cel mai probabil cu începere în jurul orei 16:00. Jocul este programat al doilea, după confruntarea Simona Halep – Caroline Garcia 6-7, 6-3, 6-4. Antrenorul Florin Segărceanu a luat această decizie în cursul dimineții de duminică, după înfrângerea categorică suferită de Mihaela Buzărnescu sâmbătă, în fața Carolinei Garcia.

România-Franța este acum 2-1 și acesta ar putea fi meciul decisiv pentru calificarea în marea finală a FED CUP,  cu Australia !

Surpriză așadar în tabăra noastră. Antrenorul Florin Segărceanu a decis să o înlocuiască pe Mihaela Buzărnescu pentru cel de-al doilea joc de simplu al zilei decisive cu Irina Begu, care anul acesta a avut evoluții mai bune decât ale Mihaelei. Însă, privind clasamentul WTA constatăm că dacă Buzărnescu ocupă locul 30, iar Parmentier locul 53, acum franțuzoaica este mai bine clasată decât Irina, care momentan e abia a 83-a în lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri