Caută
Close this search box.

Spațiul public din Capitală pentru vizita Papei a fost extins. Înscrieri până pe 15 mai

Spațiul public din Capitală pentru vizita Papei Francisc a fost extins, iar înscrierile se pot face până pe 15 mai.

Extinderile de spațiu și timp pentru vizita Papei Francisc la București au fost anunțate marți într-o conferință de presă a Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti, arată Mediafax.

„Zona delimitată extinsă cuprinde Piaţa Ateneului, cât şi Piaţa George Enescu. Aici o să avem o zonă cu aproximativ 5.000 de scaune (..) aici va fi poziţionată şi o scenă, pe fundalul hotelului Hilton, unde vor fi amplasate şi cele mai mari ecrane, care vor putea fi vizibile din orice colţ al pieţelor amintite, cât şi întrezărite din Piaţa Revoluţiei, unde dublăm echipamentele audio-video, pentru o vizualizare cât mai bună”, a declarat Adriana Răcăşan.

În contextul extinderii zonei de participare din cadrul evenimentului, înscrierile au fost prelungite pe platforma înscrieri.papalabucresti.ro, până în data de 15 mai, după cum a menţionat purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice Bucureşti (ARCB), Francisc Doboş.

Marţi ar fi trebuit să fie ultima zi de înscrieri pe această platformă pe care noi am gândit-o, înscrieri.papalabucuresti.ro. Datorită acestei extinderi, noi prelungim şi perioada de înscrieri până pe data de 15 mai, pentru a oferi şi celor care nu au facut-o până acum posibilitatea de a intra în acest sistem de organizare, pentru a fi cât mai aproape de zonele în care Papa Francisc va trece cu papa mobilul, să aibă o experienţă cât mai reală, autentică şi directă”, a spus Francisc Doboş .

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri