Caută
Close this search box.

Adina Florea şi Sorin Iaşinovschi, admişi, Bogdan Pîrlog, respins la concursul pentru Secţia Specială

adina florea

Procurorii Adina Florea şi Sorin Eugen Iasinovschi întrunesc condiţiile pentru participare la concursul pentru şefia Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie.

CSM a publicat lista candidaţilor care întrunesc condiţiile de participare la concursul pentru numirea în funcţia de procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 15 mai – 18 iunie, fiind declaraţi admişi actualul procuror-şef adjunct al SIIJ Adina Florea şi Sorin Eugen Iasinovschi.

Bogdan Ciprian Pîrlog a fost respins, motivul fiind „lipsa de vechime efectivă de 18 ani în funcţia de procuror”.

Actualul procuror-şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, Gheorghe Stan, a fost propus de Partidul Social Democrat pentru funcţia de judecător la Curtea Constituţională a României. Acesta a fost votat de Cameră pentru a merge judecător la CCR.

Un răspuns

  1. Cine e examinatorul ? Ce zice art 134 din Constitutie ? Nu conteaza apa de ploaie numita lege ordinara in fata articolului constitutional ! Astia nu sunt stagiari care sa se supuna legilor ulterioare ci se supun CONSTITUTIEI.Uzurpatul CSM propune lista si uzurpatorul ministru examineaza… Ne lua dracu Monicuto !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri