Caută
Close this search box.

Ana Birchall e de vină că-l aduce în ţară prea repede pe Radu Mazăre, susţine Antena 3

Birchall

Accelerarea procedurilor de extrădare a lui Radu Mazăre (fost primar PSD al Constanței) a produs multă nervozitate la Antena 3. Mugur Ciuvică și Mircea Badea au certat-o rău pe Ana Birchall, ministrul interimar al Justiției.

Obișnuiți cu compromiterea extrădărilor de către fostul ministru al Justiției, Tudorel Toader, cei doi propagandiști ai cooperativei PSD-Antena 3 au fost șocați să constate că un mare corupt al PSD, devenit fugar, ar putea fi repatriat neașteptat de repede.

Mugur Ciuvică: „Doamna Birchall s-a agitat suspect de mult în aceste zile. A comunicat excesiv, de parcă e ministrul #Rezist, nu al PSD. A pus pe Facebook cum a închis ea plicul, cum a trimis plicul, cum îl aduce ea pe Mazăre în țară. A făcut totul ca să dea satisfacție la trei gigei de la #Rezist”.

Mircea Badea: „Doamna Birchall a comis un exces de zel, pe care nu mi-l explic altfel decât… «eu nu sunt Toader, nu sunt Iordache…»”.

Celor de la Antena 3 li se pare ideală inacțiunea de tip Tudorel Toader, în mandatul căruia, timp de doi ani și trei luni, nu a fost repatriat niciun mare fugar. Nici Sebastian Ghiță, nici Radu Mazăre, nici Elena Udrea, Alina Bica, Puiu Popoviciu, Alexander Adamescu sau Elan Schwartzenberg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri