Caută
Close this search box.

Cruzime fără margini. O femeie și-a otrăvit cei doi copilași după ce a fost părăsită de tatăl acestora

O mamă de 20 de ani și-a otrăvit copiii de doi și patru ani după ce tatăl micuților a abandonat-o! Femeia a consumat aceeași substanță pentru a muri împreună cu cei doi copilași, iar acum se zbate între viață și moarte. Ce mesaj de adio i-a lăsat fostului partener.

Potrivit presei locale, femeia le-a dat celor doi copii să bea otravă, după care a consumat și ea aceeași subtanță pentru a muri împreună.
Întâmplarea face ca mama nu a avut același final tragic ca și cei doi copii ai săi, însă starea ei de sănătate nu este una foarte bună.

Când au fost descoperiți de familie, atât mama cât și cei doi copii, au fost transportați de urgență la spital. Din păcate, cei mici au ajuns fără semne vitale, iar mama se zbate între viață și moarte.
Înainte de a comite oribila crimă, femeia a lăsat un mesaj scris pe peretele locuinței sale. În acest mesaj femeia a explicat că a decis să-și ia viața ei și a copiilor ei, pentru că partenerul ei a lăsat-o singură: „Michael, nu trebuia să mă lași singură. Eu nu suport să fiu singură. Mama ne-a spus să avem cea mai frumoasă viață împreună. Vă iubesc pe toți”, a spus femeia.

Potrivit presei locale, se pare că bărbatul a fost reținut de poliție, urmând să ofere niște declarații care să facă lumină în acest caz. Momentan nu se cunoaște substanța înghițită de mamă și de cei doi copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri