Caută
Close this search box.

Îngrijorător: Simona Halep se tratează cu antibiotice la Madrid

Simona Halep

După bucuria a trei calificări la Madrid (Simona, Sorana și Miki Buzărnescu), avem și vești îngrijorătoare din capitala Spaniei. Fostul lider mondial e pe antibiotice la WTA Madrid 2019, după ce a răcit în avionul cu care a făcut deplasarea de la București spre capitala Spaniei pentru turneul de Categorie Premier Mandatory. Fostul lider mondial în vârstă de 27 de ani a declarat imediat după tragerea la sorți a tabloului de la competiția ce se dispută la Caja Magica că speră să-și revină cât mai repede și să fie aptă sută la sută.

În încercarea de a se pune cât mai repede pe picioare pentru WTA Madrid 2019, Simona Halep a luat antibiotice, dar acestea încă nu și-au făcut efectul complet, iar jucătoarea noastră nu a fost la capacitate maximă la întâlnirea din primul tur. Cu toate acestea, cea mai bună jucătoare de tenis din România a învins-o fără mari probleme în primul tur pe rusoaica Margarita Gasparyan, scor 6-0, 6-4.

La finalul întâlnirii, Simona Halep a recunoscut că nu este la sută la sută din cauza răcelii, dar s-a bucurat că a reușit să închidă meciul din runda inaugurală în minimum de seturi: ”Am făcut un joc bun, dar nu sunt la sută la sută din cauza răcelii. Mă bucur că am câștigat în două seturi. Am câștigat de două ori și am jucat o finală aici, am amintiri frumoase aici. Este o plăcere să joc aici. Spectatorii sunt mereu alături de mine și nu numai românii, ci și spaniolii”.

Și Mihaela Buzărnescu e răcită!

O altă reprezentată a României la WTA Madrid 2019 este răcită, este vorba de Mihaela Buzărnescu. În urmă cu 24 de ore, românca a făcut o postare pe contul de Instagram în care a pus o poză de de la antrenament și la care a scris: ”Înapoi pe teren după cea mai rea răceală posibilă”. Miki a trecut peste problemele de sănătate și s-a calificat în turul doi după un succes în meciul cu Ajla Tomljanovic, scor 6-3, 6-2.

În manșa secundă a turneul de categorie Premier Mandatory a acces și Sorana Cîrstea, care a reușit o revenire de senzație în partida cu americanca Madison Keys, cap de serie numărul 13 și locul 14 WTA. După ce a pierdut primul set cu 6-3, jucătoarea din Târgoviște și-a intrat în ritm și nu i-a mai dat nicio șansă puternicei sale adversare, adjudecându-și următoarele două seturi cu 6-4 și 6-1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri