Caută
Close this search box.

Protestatarul Cristian Dide, oprit de jandarmi să ajungă în Piața Mare, locul summitului de la Sibiu

Câţiva protestatari printre care și Cristian Dide au fost opriţi, joi, de către jandarmi, să ajungă în Piaţa Mare din centrul Sibiului, locul Summitului UE, aceştia având aprobare pentru o manifestaţie între orele 11,00 şi 20,00 în Piaţa Unirii.

Cristian Mihai Dide, unul dintre protestatari, a declarat presei că este nemulţumit că nu este lăsat să afişeze un banner în Piaţa Mare, de unde să fie văzut de şefii de stat şi de guverne de la Summitul UE, transmite Agerpres.

Dide susţine că Primăria Sibiu i-a aprobat să facă protest, joi, într-un loc pe care el nu l-a solicitat, adică în Piaţa Unirii, pe platoul din faţa Centrului Cultural „Ion Besoiu”. Dide a refuzat să spună presei ce mesaj conţine bannerul pe care intenţiona să îl afişeze în locul Summitului UE.

Activiştii Greenpeace, militanţii pentru reunificarea României cu Republica Moldova şi cei din Asociaţia „Evoluţie în instituţie” vor organiza trei proteste în municipiul Sibiu, joi, în ziua în care şefii de stat şi de guvern participă la Summitul Uniunii Europene, potrivit unei informări remise luni, de către Primăria Municipiului Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri