E de neoprit! Considerată ”Regina zgurei, fostul (și viitorul, probabil chiar de mâine) lider mondial Simona Halep câștigă meci după meci la Madrid!

Vineri după amiază Simo a trecut în semifinalele de la Madrid chiar de învingătoarea numărului 1 mondial, adică de Belinda Bencic, scor 6-2, 6-7(2), 6-0. Astfel, Simona va juca finala din capitala Spaniei pentru a patra oară. Iar ca să devină pentru a treia oară lider mondial, Simona Halep, actualmente locul 3 nu mai trebuie să câștige finala de sâmbătă a turneului de la Madrid! Adică fix  de două seturi câștigate mai are nevoie.

Concret, Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid, dotat cu premii totale în valoare de 7.021.128 dolari, după ce a învins-o pe elveţianca Belinda Bencic (locul 18 WTA), în trei seturi, 6-2, 6-7, 6-0, dintre care setul a doilea a fost încărcat de mult suspans.

Prima reacție a Simonei Halep, conform Digi: „Mă simt puţin obosită, pentru că a fost un meci intens, iar ea a jucat foarte rapid. După ce am pierdut al doilea set, m-am liniştit puţin şi am deschis mai mult terenul, pentru că nu puteam domina meciul din spatele terenului, şi am fost mai agresivă”.

Simona Halep- KiKi Bertens, marea finală de la Madrid

Simona Halep (3 WTA) şi Kiki Bertens (8 WTA) s-au întâlnit într-o altă finală anul trecut, la Cincinatti. Atunci, jucătoarea din Olanda a fost cea care a triumfat, reuşind să o învingă în trei seturi pe sportiva  noastră. Cele două au disputat cinci partide în total în circuitul WTA. Simona conduce până acum cu 3-2.

În caz de victorie, Simona Halep redevine lider mondial WTA, începând de luni, 13 mai 2019!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here