Caută
Close this search box.

Sorin Blejnar, fostul șef ANAF, merge la închisoare

update Sorin Blejnar a anuntat ca se va preda la penitenciarul Rahova si ca nu asteapta sa vina politistii sa-l ridice.

„Acum merg catre penitenciar sa ma predau. Este o decizie nedreapta. Nu ma asteptam la asa ceva”, a spus fostul sef al Fiscului, citat de Antena3.

„Este o decizie extrem de nedreapta, o decizie data prin ignorarea tuturor probelor pe care le-am depus la dosar, o decizie in baza unui dosar facut de celebrul Portocala, impotriva lui incepandu-se deja urmarirea penala in rempentru represiune nedreapta si pentru fabricarea de probe.

Nu avem ce sa comentam, justitia asa a considerat. Eu consider ca este nedreapta, nu avem ce sa facem. E o surpriza neplacuta cu implicatii asupra mea, asupra familiei si asupra cunoscutilor”, a adaugat Sorin Blejnar pentru Mediafax.

Sentință definitivă în cazul fostului șef ANAF, Sorin Blejnar, care merge la închisoare.

Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat, marţi, pe Sorin Blejnar, la 5 ani de închisoare cu executare.

Curtea de Apel Bucureşti a menţinut decizia instanţei de fond privind confiscarea sumei de 12.513.894 lei de la Blejnar şi menţinerea sechestrului pe averea acestuia până la concurenţa acestei sume.

Sorin Blejnar a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti în decembrie 2016, fiind acuzat că, în cursul anului 2011, în contextul iniţierii unor proceduri de achiziţii publice la nivelul ANAF, a acceptat din partea unui om de afaceri promisiunea unui procentaj de 20% din valoarea unor contracte ce urmau a fi încheiate la nivelul instituţiei publice respective.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri