Caută
Close this search box.

Tudorel Toader uită că a plecat din Guvern și își face bilanțul pe facebook

tudorel toader

Din orgoliu probabil, fostul ministru al Justiției continuă să își facă bilanțuri de activitate pe pagina sa de facebook.

Tudorel Toader a transmis duminică, pe pagina sa de Facebook, că instanțele de judecată și ministerul justiției au primit 241 de mașini, procedura fiind demarată în mandatul său.

„Recepția unui număr de 241 de autoturisme pentru instanțele de judecată și MJ !

La începutul acestui an, Ministerul Justiției a inițiat procedura de achiziție publică a unui număr de 241 de autoturisme, necesare pentru dotarea fiecărei instanțe de judecată, precum și a aparatului propriu (233 autoturisme pentru instanțe și 8 pentru aparatul propriu din MJ).

Parcul auto al instanțelor judecătorești și al Ministerului Justiției are un grad avansat de uzură. La momentul demarării procedurii, a fost luat în considerare faptul că din totalul de 373 de autoturisme, 260 au o vechime de cel puțin 10 ani. Unele dintre autoturismele instanțelor de judecată sunt din anul 2000, altele sunt în stare de nefuncționare, în timp ce unele instanțe nu au nici un autoturism. Întreținerea acestora necesită costuri ridicate și este necesară înlocuirea cu unele noi.

Primele 60 de autoturisme au fost livrate vineri, urmând ca în decurs de o săptămână să fie distribuite toate cele 241 de autoturisme”, a scris Tudorel Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri