Caută
Close this search box.

După meciul cu Anglia, Cosmin Contra face revoluție la Naționala ”mare”

Cosmin Contra anunţă revoluţia la naţionala României după ce selecţionata de tineret a obţinut şase puncte în Grupa C de la EURO 2019. Echipa lui Mirel Rădoi le-a învins pe Croaţia şi Anglia, iar şansele pentru calificarea în semifinalele turneului final sunt mari.

Cosmin Contra anunţă revoluţia la naţională după Anglia U21 – România U21 2-4. Selecţionerul tricolorilor a lăudat mutările făcute de Mirel Rădoi în meciurile de la EURO 2019 şi a analizat prestaţia jucătorilor de la tineret.

“Au fost schimbări foarte inspirate ale lui Mirel. Jucătorii au arătat o atitudine extraordoinară. S-au bătut pentru fiecare minge în faţa unei echipe valoroase. Inspiraţia jucătorilor este extraordinară. Nu este uşor să joci la trei zile, cu aceeaşi echipă. Am văzut cum au pregătit meciurile. Mai e un meci dificil, dar ştiu că băieţii vor fi inteligenţi. Cu un rezultat de egalitate mergem în semifinale. Nouă jucători din această naţională a făcut pasul spre echipa mare. Aceşti jucători sunt mult mai maturi şi au arătat acest lucru în momentele grele. Trebuie să ne bucurăm pentru această victorie. Putem ajunge la Olimpiadă şi ar fi un moment important, ar fi prima generaţie care se califică după mult timp. Ar fi încununarea muncii lui Daniel Isăilă şi a lui Mirel Rădoi. Toţi vor face parte din lotul naţionalei mari. Dacă vor arăta la fel, atunci pe viitor ne putem aştepta la rezultate importante”, a declarat Cosmin Contra la Digi Sport Special.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri