Liderul social-democraţilor dâmboviţeni, Rovana Plumb, a anunţat, luni seara, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că şi-a depus mandatul în cadrul Comitetului Executiv Judeţean, în care s-a făcut analiza rezultatelor de la alegerile europarlamentare.

Colegii săi din organizaţie au reconfirmat-o, însă, ca preşedinte al PSD Dâmboviţa.

„Nu sunt mulţumită de acest rezultat, cred că fiecare dintre noi putea să facă mult mai bine şi mult mai mult. Am simţit nevoia să îmi depun acest mandat, aşa mi se pare democratic, aşa mi se pare normal, firesc într-o organizaţie în care preşedintele şi nu numai, toată echipa de conducere are o responsabilitate, nu numai faţă de colegi, ci de cetăţeni”, a spus Rovana Plumb, despre motivul depunerii mandatului.

Acesta a adăugat că, în urma analizei de la CEx-ul judeţean al PSD Dâmboviţa, mesajul este acela de unitate şi stabilitate.

„Eu nu le-aş numi reproşuri, au fost opinii ale colegilor în ceea ce priveşte cauzele care ar fi condus la un astfel de rezultat. Dar, nu mai mult de atât (…).

Ca analiză, PSD Dâmboviţa este pe locul cinci la nivel naţional ca număr de voturi în cadrul partidului, cu peste 70.000 de voturi”, a mai spus Rovana Plumb, care a făcut anunţul că fiul său, Andrei Plumb, a fost numit de CEx-ul judeţean în funcţia de vicepreşedinte al PSD Dâmboviţa, după ce un alt vicepreşedinte şi-a dat demisia din motive personale., potrivit Agerpres.

Andrei Plumb a fost şeful de campanie al PSD Dâmboviţa la alegerile europarlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 7 =