Caută
Close this search box.

Gigi Becali spune că scopul lui a fost să scape de Liviu Dragnea

gigi becali

Bogdan Andone a fost numit oficial antrenor la FCSB. În cadrul conferinţei, Gigi Becali a spus că se bucură că România a scăpat de Dragnea, pentru că altfel se ducea totul de râpă.

Becali spune că aşa e cel mai bine pentru ţară: „Scopul meu a fost să scăpăm de Dragnea, care a distrus ţara. Îmi pare rău că e el la puşcărie, dar îmi pare bine că salvăm ţara! Că se ducea ţara de râpă. Nici nu mă mai uit la televizor acum, nu mă mai interesează. Nu mai am de ce”, a spus Becali.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat în urmă cu puţin timp la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea, acuzat de instigare la abuz în serviciu.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Şi fostul director general al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, a rămas cu condamnarea din prima instanţă, de 3 ani, 7 luni şi 20 de zile de închisoare cu executare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri