Caută
Close this search box.

Ianis Hagi, anunț de ultimă oră înaintea meciului cu Anglia

Vineri, de la ora 19.30, România va întâlni Anglia la Campionatul European de forbal tineret, Under 21, într-un mci extrem de important pentru șefia grupei, din care mai fac parte Croația și Franța.

Echipa lui Mirel Rădoi vine după victoria cu Croatia, 4-1, în timp ce Anglia U21 a fost învinsă în primul meci de Franta U21, 1-2. Ianis Hagi, fiul celebrului Gică Hagi, anunţă că tricolorii mici se vor bate de la egal la egal cu „insularii”.

Greu, va fi foarte greu cu Anglia, ştim că au o echipă puternică, dar suntem pregătiţi să ne luptăm de la egal la egal cu ei. I-am întâlnit anul trecut în martie la un amical. De abia aştept meciul, vreau să joc bine şi să demonstrăm că nu a fost o întâmplare primul succes. Nu cred că este un avantaj pentru noi că noi am câştigat primul meci şi ei nu. Va fi o luptă pe cinste, care pe care.

Suntem un grup unit, omogen, am jucat împreună de la grupele de copii, ne ştim foarte bine şi acest lucru este un atu, la noi jocul colectiv este pe primul plan. A fost foarte important să începem cu dreptul această competiţie.Suntem foarte periculoşi în atac, avem jucători rapizi şi tehnici, am scos rezultatul pe care l-am dorit.

Sunt foarte mândru când marchez pentru echipa naţională. Sper să dau cât mai multe. A fost un stadion plin de români, a fost supertare să învingem, s-a văzut la fiecare gol că ne-am bucurat teribil. Nu jucăm acasă, practic suntem în deplasare şi să vezi un stadion plin de români e o senzaţie de nedescris şi de aceea sperăm să-i facem mândri în continuare„, a spus Ianis Hagi, preluat de Digisport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri