Caută
Close this search box.

Incredibil! TVR a ratat transmiterea Festivalului Enescu fiindcă a cerut bani. Trinitas va asigura transmisia evenimentului

tvr

Președintele Comisiei de Cultură din Camera Deputaților, Gigel Știrbu, susține, într-un comunicat citat joi de Mediafax, că TVR a „ratat” transmiterea Festivalului Enescu, pe care anul acesta ar urma să îl difuzeze Trinitas TV. 

Mihai Constantinescu, directorul Festivalului, a confirmat spusele deputatului Gigel Știrbu. El a spus că Televiziunea Patriarhiei oferă condiții mult mai bune decât a oferit Televiziunea publică, a insistat că TVR a cerut bani pentru transmisie și că a încercat să revină, fără succes însă, după ce informația a început să producă vâlvă „în piață”, potrivit Hotnews.

”Zi după zi, conducerea TVR demonstrează incapacitatea de a gestiona această instituţie. Încă de la prima ediţie a Festivalului internaţional George Enescu, Televiziunea Română avea calitate de coproducător al evenimentului şi a asigurat transmiterea acestuia. Dar anul acesta, televiziunea publică nu va mai difuza festivalul, ci postul TV Trinitas”, afirmă Gigel Știrbu.

Gigel Știrbu remarcă modul profesionist în care Trinitas va asigura transmisiile.

”Mai mult, postul Trinitas va asigura difuzarea festivalului cu 20 de camere de televiziune si postarea pe internet gratis, putând fi preluat astfel şi de către alte posturi. Până acum, televiziunea publică nu a putut asigura aceste lucruri la un asemenea nivel, dar, în schimb a solicitat bani organizatorilor festivalului, ceea ce Trinitas nu a solicitat”, a mai spus Știrbu.

Citește și: Fifor, replică pentru șeful PNL: PSD a mărit pensiile în avans

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri