Caută
Close this search box.

Jandarm lovit pe stadionul Cluj Arena, internat la terapie intensivă cu traumatism cranian

Jandarmul lovit cu un scaun în cap în timpul unui meci de fotbal de pe stadionul Cluj Arena este internat la Secţia de Terapie Intensivă a Clinicii de Neurochirurgie Cluj-Napoca, fiind diagnosticat cu fractură cu înfundare parietală stângă, transmite Mediafax.

Directorul medical al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca, Adela Golea, a declarat, luni, că jandarmul a fost adus duminică seară la UPU Cluj-Napoca de la stadion.

„Pacientul, în vârstă de 45 de ani, adus de pe stadion unde îşi îndeplinea funcţia de jandarm, a fost diagnosticat la UPU cu traumatism cranio-cerebral, grad 1, fractură cu înfundare parietală stânga, plagă contuză parietală stânga. După evaluare, stabilizare a fost trimis la Clinica Neurochirurgie, unde este în observaţie pe Secţia de Terapie Intensivă”, a spus Golea.

Reprezentanţii Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca au declarat la rândul lor că incidentul a loc în minutul 88 al meciului de fotbal dintre echipele FC „U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, desfăşurat pe stadionul Cluj Arena.

„Un suporter al echipei U Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei U Cluj au pătruns şi ei pe pista de alergare. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenţie, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, acesta căzând l-a pământ. Jandarmul a primit primele îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportat la UPU Cluj-Napoca pentru investigaţii amănunţite”, au spus sursele citate.

Sursa foto: sport.ro

Pe stadionul Cluj Arena s-a disputat, duminică, prima manşă a meciului de baraj pentru accederea în Liga 1 dintre echipele ”U” Cluj şi FC Hermannstadt Sibiu, scor 0-2, mai scrie Mediafax.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri