Caută
Close this search box.

Procurorul general, Bogdan Licu: Sorina nu va părăsi țara până când nu ne asigurăm că îi va fi respectată integritatea fizică. Dosar penal la secția specială

Procurorul general Bogdan Licu a declarat, luni dimineață, că ​Sorina, fetița de 8 ani luată cu mascații din familia unor asistenți maternali din Baia de Aramă, nu va părăsi țara până când nu se va asigura că îi va fi respectată integritatea fizică, cât și, mai ales, cea psihică.

Procurorul general a afirmat că, pe lângă ancheta penală declanșată vineri în acest caz, examinează toate posibilitățile pe care le prevede legea, respectiv Codul de procedură penală, pentru ca fetiței să îi fie respectate și restabilite drepturile.
„Acest copil nu trebuie să părăsească țara până când nu mă asigur că sunt îndeplinite toate condițiile pentru a-i fi respectate atât integritatea fizică, cât și, mai ales cea psihică”, a declarat procurorul general Bogdan Licu.
„Mă gândesc la o intervenție pe cale civilă, dar nu am decis exact calea de urmat. Mă gândesc să cer instanței să oblige părinții la o consiliere psihologică a copilului pentru o anumită perioadă de timp”, a mai spus Bogdan Licu.
Luni, Licu a dispus o anchetă la Parchetul Curții de Apel Craiova pentru a stabili modul în care fetița a fost luată de la asistentul maternal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri