Serialul „Cernobîl” a devenit cel mai bine notat din istoria IMDB, site-ul american specializat în informaţii din domeniul cinematografiei, devansând „Breaking Bad”, „The Wire” sau „Game of Thrones”. În ciuda popularităţii, „Cernobîl” nu este pe placul ruşilor care au decis să lanseze propriul serial despre catastrofa din 1986, potrivit BFM TV.

Cel mai recent serial de succes al postului de televiziune HBO, care spune povestea celei mai grave catastrofe nucleare civile din istorie şi consecinţele ei, arată responsabilitatea liderilor şi a autorităţilor sovietice în explozie, în special maniera în care puterea din epocă a căutat întâi să ascundă accidentul, în ciuda riscurilor la care a fost supusă populaţia.

Serialul nu le-a plăcut ruşilor, care au decis să lanseze propriul serial despre catastrofa nucleară, a anunţat canalul de televiziune NTV. Scenariul noului serial va fi diferit de versiunea HBO, pentru că intenţionează să arate că CIA, agenţia americană de informaţii, a fost implicată în accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.