Caută
Close this search box.

VIDEO. Circ incredibil la Cotroceni, cu Ceaușescu și Dragnea în prim-plan!

Așa cum MagnaNews a anunțat la momentul potrivit, duminică, 16 iunie 2019, a avut loc un protest împotriva lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni. Oamenii adunați la protestul de la Palatul Cotroceni, duminică, 16 iunie, au cerut, vezi Doamne, demisia lui Klaus Iohannis și eliberarea lui Liviu Dragnea. La manifestare a fost prezent și celebrul revoluționar Marian Ceaușescu, cel care a discutat cu susținătorii PSD.

”Iohannis la pușcărie!” și ”Iohannis, nu uita, Rahova este casa ta!” au strigat cei câțiva oameni adunați la Palatul Cotroceni. Pe fundal, se aude și vocea lui Marian Ceaușescu care spune: ”Până atunci, Rahova e casa lui Dragnea!” și ”Libertate pentru Dragnea, să se plimbe prin curtea penitenciarului!

Adunarea de la Palatul Cotroceni s-a dat pe Facebook, iar descrierea evenimentul a fost următoarea:

””DOAR PENTRU PATRIOTII ADEVARATI!!!!!!!!! NU DEGEABA S-AU LUPTAT STAMOSII NOSTRII PENTRU TARA INCEPAND DE LA CEI MAI MARI DOMNITORI PANA LA LIVIU DRAGNEA! LIBERTATEEEE LIVIU DRAGNEA!!!! JOS IOHANNIS

TRADATORUL/IMPOSTORUL/DICTATORUL!!! HAIDETI SA STRANGEM RANDURILE SI SA II ARATAM SASULUI CA NU II APARTIN ACESTE MELEAGURI SI NU II DAM VOIE SA NE RUPA TARA!!!!!!!! ROOOOOMMMMAANIIIAAAAAA!

P.S. 30 GRADE VOR FI, APA SI UMBRELE SEPCI CE DORITI DVS. LUATI-VA MASURI PENTRU CLIMA! IMPREUNA PUTEM INVINGE !!! NU VREM SA DEVENIM COLONIE NEMTEASCAAA!!!NICI IN RUPTUL CAPULUI! HAAAI ROMANIA!!HAI TARA MEA FRUMOASA!!!”. Video facebook, Marian Ceaușescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri