Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă îl demite pe Remus Borza, după declarațiile privind concedierile la stat

remus borza

Premierul Viorica Dăncilă îl demite pe Remus Borza, numit consilier onorific pe probleme economice săptămâna trecută, în urma unor declarații privind reducerea numărului de bugetari și a ministerelor, potrivit unor surse din Guvern.

„Am crescut veniturile în sectorul bugetar, cred că suntem singura țară din lume care plătește mult mai bine salariații din sectorul public decât pe cei din sectorul privat. Trebuie să gestionăm 800.000 de bugetari, am gonflat foarte mult administrația.

Și la Guvern trebuie să mai reducem din ministere. E mai eficient, mai rămân bani să facem și o fabrică în România”, a spus Borza, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Remus Borza a fost numit consilier onorific pe probleme economice al premierului pe 30 mai. La scurt timp, Borza a anunțat că s-a înscris în PSD.

„Era firesc, o dată ce am acceptat să fiu consilierul onorific, neremunerat al premierului, să încerc să aduc o parte din expertiza mea economică, acumulată în vreo 25 de ani de activitate, să o transfer şi asupra partidului.

Nu îmi doresc nici o funcţie, nu o să mai candidez pentru un nou mandat de parlamentar, nu vizez nici o funcţie de ministru sau membru al Cabinetului”, spunea Remus Borza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri