Cinci dintre cele 14 persoane transportate la spital în urma accidentului rutier produs marţi după-amiază pe DN65, la Priseaca, au fost internate pe diferite secţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi sunt în stare stabilă, a anunţat miercuri managerul unităţii medicale, Cătălin Rotea, informează AGERPRES.

„La spital s-au prezentat 14 persoane, din care două de Cod roşu – o gravidă cu sarcină de 25 de săptămâni prezentând traumatism cranio-cerebral şi o altă femeie, politraumatizată, tot cu traumatism cranio-cerebral. S-au făcut manevre de investigare, s-au efectuat toate procedurile medicale necesare în Unitatea de Primiri Urgenţe. După investigaţii şi după diagnosticare, în spital au rămas internate cinci persoane, care în momentul de faţă sunt internate în continuare în spital şi sunt în stare stabilă inclusiv cele două persoane care au venit în cod roşu”, a a anunţat, miercuri, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina, Cătălin Rotea.

Marţi după amiaza, la Priseaca, pe DN65 Slatina – Piteşti, a avut loc un accident rutier între trei autoturisme, un microbuz de transport persoane, un autotren şi un autocamion. În urma accidentului o persoană a murit, 14 persoane au fost transportate şi spital şi patru persoane au fost asistate medical la faţa locului refuzând transportul la spital.

Pe durata intervenţiei echipajelor medicale la locul accidentului a fost activat planul roşu, iar Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina a luat măsura chemării de acasă a 15 medici şi a peste 20 de asistente medicale şi brancardieri.

142 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + 7 =