Caută
Close this search box.

Pro România va trebui să aibă candidat propriu pentru Cotroceni

Inflație de candidați la prezidențiale. După ce PSD și ALDE au anunțat că vor avea candidați separați, Adrian Țuțuianu spune că Pro România trebuie să vină cu un prezidențiabil propriu.

„Ideea unei alianţe Pro România-PSD-ALDE a fost lansată de Victor Ponta, care a spus că, pentru sănătatea vieţii politice din România, o asemenea alianţă ar putea să ducă un candidat în turul doi. Uitaţi-vă cât de gravă e situaţia social-democraţiei româneşti. Nu îşi pune problema să câştige prezidenţialele, ci să ducă un candidat în turul doi. Aici au dus Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Codrin Ştefănescu PSD. Ce s-a întâmplat, însă, ieri (luni n.r.), ne arată că o asemenea alianţă nu este posibilă.

PSD a decis că merge cu un candidat propriu şi apoi vorbeşte cu Pro România sau cu ALDE, cei de la ALDE au spus că soluţia este Călin Popescu Tăriceanu. Ca urmare, ceea ce trebuie să facă Pro România este să stea pe propriile picioare, să desemnăm un candidat propriu într-un termen cât mai scurt. „, a precizat Ţuţuianu, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri