Caută
Close this search box.

Dezvăluiri despre criminal: Dincă a lucrat la Spitalul din Caracal

Gheorghe Dincă a lucrat, timp de 8 ani, la Spitalul din Caracal și nu la morgă, așa cum au apărut informații în spațiul public, declară directorul spitalului.

„Da, Gheorghe Dincă a lucrat la spitalul din Caracal timp de opt ani, între 1984 și 1992. N-a lucrat la morgă, cum ați auzit, ci a fost geamgiu. Asta făcea el, schimba geamurile când se spărgeau.

Nu am auzit să fi avut vreun conflict sau vreun episod în care să dezvăluie ceva din latura lui violentă. Ne-am uitat pe dosarul lui. N-a fost dat afară. Și-a dat demisia, fiindcă a vrut să plece în străinătate să facă bani!”, a declarat Marian Mitran, managerul spitalului din Caracal pentru Libertatea.

Gheorghe Dincă a recunoscut astăzi că le-a ucis pe cele două tinere dispărute – Alexandra Măceșanu, în vârstă de 15 ani, și Luiza Melencu, în vârstă de 18 ani. Luiza a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o mașină de ocazie. În același mod a dispărut Alexandra Măceșanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-și anunța răpirea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri