Caută
Close this search box.

FOTO. De râsul curcilor. ”Specialiștii” de la TENNIS MAGAZINE o vedeau pe Simona, la startul turneului, ca pe o ”dezamăgire la Wimbledon 2019”!

De necrezut și greu (dacă nu imposibil) de comentat. Presa americană a analizat turneul de la Wimbledon 2019 cu doar o zi înainte de start, iar ”specialiștii” în tenis nu o vedeau, nici pe departe, pe Simona Halep printre favoritele la câștigarea celui de-al treilea Grand Slam al anului. Fostul lider mondial era chiar ”aruncat” la categoria posibilelor dezamăgiri!. Cele patru favorite pentru succesul final pe iarba londoneză erau Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Serena Williams (ce să mai zicem?) și Angelique Kerber.

Cu o zi înainte de începerea turneului de la Wimbledon 2019, presa americană a făcut o analiză completă – și plină de diletantism – a tabloului feminin, iar 11 jurnaliști, așa-zis ”specialiști” de la revista Tennis Magazine au făcut predicții pentru competiția de Grand Slam. Niciunul dintre specialiști nu a indicat-o pe Simona Halep câștigătoare pe iarba londoneză, iar unul dintre ei a încadrat-o pe jucătoarea noastră la dezamăgiri.

”Are un istoric al înfrângerilor rapide la Wimbledon și are câteva adversare de calibru pe partea ei de tablou, precum Vika Azarenka”, era părerea unuia din ”marii specialiști! de la TM, Steve Tignor. Jucătoarele  considerate cu cele mai multe șanse la trofeul erau Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Serena Williams și Angelique Kerber. Patru dintre ziariști mergeau pe maâna australiencei, trei pe cea a cehoiacei și câte doi pe americancă și nemțoaică! NICIUNUL PE SIMONA HALEP! Nici măcar să o menționeze pe undeva…

Simona Halep în timpul meciului cu japoneza Kurumi Nara de anul trecut de la Wimbledon

Pe lângă Simona Halep, la categoria posibilelor DEZAMĂGIRI erau indicate Elina Svitolina, Naomi Osaka, Aryna Sabalenka și Petra Kvitova, în timp ce la revelații au fost nominalizate Venis Williams, Sofia Kenin, Amanda Anisimova și Garbine Muguruza.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns la Wimbledon din postura de lider mondial și după ce câștigase la Roland Garros primul său titlu de Grand Slam. După ce a trecut lejer în primele două tururi de japoneza Kurumi Nara și chinezoaica Saisai Zheng, campioana noastră a fost eliminată surprinzător în turul trei de o altă jucătoare asiatică, taiwaneza Su-Wei Hsieh, scor 6-3, 4-6, 5-7, după ce a avut 4-1 și 5-3 în setul decisiv.

Cr s-a întâmplat, ați văzut: Simona halep a câștigat finala de la Wimbledon zdrobind-o pe Serena Willoiams: 6-2, 6-2. Simona a pierdut doar un set în tot turneul, la Mihaela Buzărnescu, în turul doi! Și, spre exemplu, ca să vedeți ”profesionalismul specialiștilor” de la TM, posibila revelație venus Williams a pierdut în turul I la anonima Cori Gauff! Și exemplele ar putea continua. De râsul curcilor, ca să fim eleganți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri