Caută
Close this search box.

În speranţa că trăiesc, colegii pleacă în căutarea Alexandrei şi a Luizei

Alexandra

În speranţa că Alexandra şi Luiza trăiesc, Lucian Stroe, coregraf la Şcoala Populară de Artă Slatina, propune ca la ora 18.00, artişti, dansatori, solişti din mai multe ansambluri populare, inclusiv colegii Alexandrei din „Dor de Romanaţi”, să pornească în căutarea fetelor.

FOTO: Facebook/Lucian Stroe

Astăzi, „din Caracal în toată țara, orele 18, o căutăm pe Alexandra şi Luiza. Artiști, dansatori, soliști, distribuiți, uniti-vă în căutarea fetelor!”, face apel coregraful Lucian Stroe.

Caracalenii fac astăzi un marş de protest

În memoria Alexandrei Măceșanu, dar și pentru a protesta împotriva incompetenței autorităților, caracalenii se mobilizează pe Facebook pentru a organiza un marș de protest, pentru care au obținut și autorizație, potrivit realitateaoltului.ro.

„Nu acceptați nici o implicare politică de absolut nici un fel, nu uitati ca-n orice situatie , chiar si tragică, sunt si oameni care profită!”, este mesajul unui cetățean implicat în organizarea protestului.

Marșul va fi organizat pe 31 iulie, ora 17.30, va fi început din fața Parchetului, apoi Judecătoria Caracal, Poliția și-n final, platoul Primăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri