Caută
Close this search box.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu: Tandemul Barna-Cioloș e superb

Tandemul Dan Barna președinte-Dacian Cioloș premier nu trebuie să ajungă la conducerea țării. A declarat la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, după ce alianța USR-PLUS și-a stabilit formula pentru alegerile prezidențiale din toamnă. El vorbește și despre șansele partidului Pro România în cursa pentru Cotroceni.

Dumitru Buzatu comentează ironic tandemul Barna-Cioloș, pentru alegerile prezidențiale: ”E un tandem superb domnul Barna și cu domnul Cioloș! Sper ca Cel de Sus să-i lumineze pe cetățenii români să nu aibă parte de un asemenea tandem la conducerea țării, pentru că altminteri, dacă nu-i va lumina destul Cel de Sus, cuvântul biblic are din nou ocazia să se împlinească: când Dumnezeu vrea să-i piardă pe unii, mai întâi le ia mințile”.

”Știm de exemplu ce poate domnul Cioloș. Am văzut în anii aceia de guvernare, pe care acum nu-i mai recunoaște, că a fost forțat, că n-a fost, că n-a știut, că n-a vrut și așa mai departe. În ceea ce-l privește pe domnul Barna, eu n-am auzit nici o idee care să fie lansată în spațiul public de acest om, în afară de acuze, insulte și calomnii nenumărate”, spune liderul PSD Vaslui.

Întrebat pe cine ar sprijini PSD, dacă nu va intra în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, Dumitru Buzatu a răspuns: ”Eu cred cu tărie că va intra și nu știu de ce n-ar fi chiar primul plasat candidatul PSD-ului (…). De exemplu, sondajele arată că doamna Dăncilă cred că are un scor de 10%-15% sau poate mai mic, în ultimele sondaje. Îmi amintesc că la alegerile europarlamentare, totuși PSD a avut 22% și nu văd cum anume s-ar putea pierde pe drum zece procente, ce i-ar determina pe susținătorii PSD să-l voteze pe domnul Barna sau pe domnul Iohannis”.

Întrebat ce va face PSD-ul dacă vor fi mai mulți candidați în zona de centru-stânga, Dumitru Buzatu a răspuns: ”Sigur, pot fi și mai mulți, dar care e zona de centru-stânga? Domnul Ponta are un electorat captiv de la PSD. Sper ca electoratul acesta să se fi lămurit care sunt adevăratele intenții ale domnului Ponta și eu cred că el încearcă să se afle în joc în momentul acesta, cu gândul că va menține ceva-ceva din acest electorat, pentru a depăși pragul de 5% (…). Nu cred că are vreo treabă cu stânga, cu ceea ce definește stânga domnul Victor Ponta. A fost un accident în istoria PSD. Mai luăm câte o păcăleală cu toții”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri