Caută
Close this search box.

Marian Ceauşescu a fost tâlhărit de un grup de manifestanţi pro-Dragnea VIDEO

marian Ceauşescu

Nu mai mulți de 30 de susținători ai PSD, dar mai ales ai lui Liviu Dragnea, s-au adunat, cu prilejul Zilei Justiției, în Piața Universității, la chemarea fostului parlamentar PDL, Gelu Vișan.

Manifestanții pro-PSD nu au fost întru totul pașnici. La vederea revoluționarului Marian Ceaușescu au început să adreseze, inițial, o serie de injurii pe lângă celebrele lozinci „ești un trădător”, „te plătește Soros”. Ulterior, mai mulți manifestanți i-au luat telefonul lui Marian Ceaușescu în timp ce filma evenimentul, un gest ce poate fi catalogat drept tâlhărie.

După aproximativ un minut, Marian Ceaușescu a primit înapoi telefonul. De altfel, desigur că la manifestația pro-Dragnea nu au fost prezente forțe de ordine.

Puteți urmări episodul la 1:30:

Pe lângă Gelu Vișan, printre promotorii manifestației s-a aflat și Iosefina Pascal, o tânără promovată adesea de Antena 3, folosită în scop propagandistic pentru a mai fi combătută ideea conform căreia doar pensionarii susțin PSD.

Dar, după o simplă căutare pe google, Iosefina Pascal este și ea una din vedetele propagandei rusești Sputnik, promovată de nejurnalistul Dragoș Dumitriu care, de altfel, este premiat de statul român cu o pensie specială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri