Caută
Close this search box.

PLANUL ROȘU pe DN65. O persoană a murit iar alte 5 sunt grav rănite. Un TIR, un microbuz și alte 4 autoturisme, implicate în accident

O persoană a murit și alte 13, printre care și o femeie însărcinată, au fost transportate la spital, în urma accidentului produs marți pe DN 65, în localitatea Priseaca, din județul Olt.

Potrivit reprezentanților ISU Olt, bărbatul care a murit în urma impactului avea 49 de ani, era din Scornicești și era pasager în microbuz.

Două persoane sunt grav rănite și au fost transportate la spital. Una dintre acestea este o femeie de 27 de ani, din Slatina, care este însărcinată în luna a șaptea. Ea se afla la volanul unuia dintre cele trei autoturisme implicate în accident.

Alte două victime sunt rănite mai ușor, în timp ce restul au prezentat escoriații și contuzii, au mai transmis reprezentanții ISU Olt.

În accidentul produs marți pe DN65, în localitatea Priseaca, au fost implicate șase mașini, printre care un microbuz, un TIR, o autoutilitară și trei autoturisme.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul, informează Mediafax.

Sunt implicate 16 persoane în accident

Reprezentanții Poliției Olt au declarat că, în urma impactului, o persoană a murit și alte trei sunt rănite.

În total, în accident sunt implicate, potrivit primelor informații transmise de ISU Olt, 16 persoane.

Pentru acordarea asistenței medicale la fața locului au fost trimise șapte ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, un echipaj de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, precum și nouă ambulanțe SAJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri