Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, susţine că ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, ar trebui să elimine imediat toate taxele aberante introduse prin Ordonanţa Lăcomiei, în caz contrar românii vor continua să plătească facturi tot mai mari de la o lună la alta.

”Acum, pentru că nu-l mai are ca şef direct pe Darius Vâlcov şi ar putea decide şi el câte ceva, Teodorovici ar trebui să elimine imediat toate taxele aberante introduse prin Ordonanţa Lăcomiei. Poate a înţeles şi el că din cauza sufocării economiei, bugetul de stat are tot mai mari probleme de finanţare, iar mediul economic a fost puternic lovit de OUG 114”, a scris, vineri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”nu este suficient că ieri s-a renunţat în parte la supra-taxarea sectorului de comunicaţii”.

”Din Ordonanţa Lăcomiei au rămas în continuare în vigoare taxe toxice pentru sectorul energetic sau pentru cel bancar. Fără eliminarea acestora, românii vor continua să plătească facturi tot mai mari de la o lună la alta. Eliminarea taxelor din Ordonanţa Lăcomiei ar crea premisele ca preţurile să nu mai crească atât de puternic în perioada următoare”, a mai scris Turcan.

157 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here