Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan, replică dură pentru Călin Popescu Tăriceanu: ”Dacă prostia și ticăloșia ar durea”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan reacționează dur după ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat pe șeful statului, Klaus Iohannis, făcând referiri la atacul de la Hiroshima. 

”După Hiroshima, unul ca dvs., dle Iohannis, ar fi remarcat, probabil, doar praful produs de clădirile dărâmate și pericolul de a fi cărat de vânt peste hotare și nu tragedia umană produsă acolo”, a scris Călin Popescu Tăriceanu miercuri pe Facebook.

Asta după ce președintele Klaus Iohannis a cerut, miercuri, Guvernului să inițieze cât mai repede un proiect de lege în acord cu recomandările organismelor europene.

”Solicit Guvernului să inițieze cu celeritate un proiect de lege care să conțină măsurile necesare pentru reașezarea legislației în concordanță cu coordonatele statului de drept, în acord cu voința populară și cu recomandările organismelor europene. Acestui demers trebuie să i se ralieze, în mod obligatoriu, și CSM-ul, cu asumarea rolului său de garant al independenței justiției”, a declarat Klaus Iohannis.

Comentând atacul lui Tăriceanu la adresa președintelui, Rareș Bogdan reacționat: ”Dacă prostia și ticăloșia ar durea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri